Al meer dan vijftien jaar de one-stop-shop voor uw reclamefolders

Project Support is al meer dan vijftien jaar de one-stop-shop voor het ontwerpen, drukken en verspreiden van uw reclamefolders. Wij ontwikkelen en begeleiden campagnes met reclamefolders en ander drukwerk van idee tot brievenbus.

Totaal ontzorgen van uw folderactie

Wij verzorgen uw reclamefolders van A tot Z. Zo ontzorgen wij ondernemers in het MKB zoals middenstanders volledig. Als kennisorganisatie bieden wij u professionele ondersteuning in uw drukwerk en reclame. Hebt u een idee voor een campagne of aanbieding? Wij vertalen het naar een ontwerp voor een folder met uitstraling.

Regionaal, landelijk en internationaal

Het hoofdkantoor van Project Support en zusterbedrijven Santibri Axender en A7 Logistics is gevestigd in Veendam.  Ook hebben wij een nevenvestiging in Drachten. Op onze beide vestigingen werken zo’n zestig medewerkers. Via de Axender Groep zijn wij gelieerd aan verspreiders in heel Nederland, Duitsland en België, waardoor wij ook grensoverschrijdende campagnes kunnen verzorgen. Desgewenst verzorgen wij meertalige reclamefolders. 

Duurzaamheid en mvo

Voor Project Support is duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo)vanzelfsprekend. De filosofie People, Planet, Profit is alom verweven in onze dagelijkse bedrijfsvoering. Vanuit een gezonde bedrijfsorganisatie focussen wij op de lange termijn, ondernemerschap voor mensen, door mensen, met oog voor de wereld om ons heen en de generaties die na ons komen.

Carbon footprint 

Zo weegt minimalisering van onze carbon footprint zwaar bij onder meer gebruik van gecertificeerd duurzame papiersoorten en de keuze van ons wagenpark – minimale uitstoot door minimaal brandstofverbruik, dus ook nog eens kostenbesparing. En uiteraard stimuleren wij onze bezorgers om de huis aan huis bezorging zo veel mogelijk met de fiets te doen. In onze bedrijfspanden hebben wij diverse maatregelen getroffen voor energiebesparing.

 

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Online offerte aanvragen ?

Klik hier voor meer informatie

Contactgegevens

Project Support BV
Poolsterweg 9
9641 MP, Veendam
Tel: +31(0)598635261
Fax: +31(0)598634583
E-mail: info@projectsupportbv.nl

Vraag hier uw offerte aan:


Contactgegevens:

Offerte details (indien van toepassing):