Ontwerpen, drukken en verspreiden van reclamefolders, flyers of kranten: wij regelen het volledig, snel en voordelig.

Uw reclamefolders helemaal zoals u wenst, op het afgesproken moment in de brievenbus bij uw doelgroep. Ontwerpen, drukken en verspreiden van uw reclamefolders of flyers: wij regelen het volledig, snel en voordelig. Wilt u heel veel aandacht voor uw reclame, actie, aanbieding of activiteit? Dan zijn reclamefolders via Project Support de beste besteding van uw budget! U kunt nu ook online bestellen via https://www.drukkenenverspreiden.nl

Vrijblijvend advies  

U wilt onder de aandacht komen bij de mensen thuis?

Ontwerpen folders en flyers

Ontwerp

Onze grafisch vormgever verwerkt uw idee en huisstijl tot een opvallende lay-out met aansprekend design en herkenbare vormgeving voor uw reclamefolder, flyer of krant. U levert de informatie en foto’s, wij verzorgen het vormgeven volledig. 

 

Leer meer 

Reclamedrukwerk Veendam

Reclamedrukwerk

Van reclamefolder tot krant, van flyer tot visitekaartjes, wij drukken en printen alles. Met kennis van zaken adviseren wij u graag over kleurstelling, papierkeuze en formaat. Zo krijgt u het reclamedrukwerk dat past bij uw project en budget.

 

Lees meer 

Huis-aan-huis verspreiding

Huis-aan-huis verspreiding

Huis-aan-huis bezorgen van uw reclamefolders verzorgen wij in heel Nederland en België. Wij verzorgen hoge kwaliteit van distributie en gerichte huis aan huis verspreiding binnen onze eigen organisatie.

 

Lees meer 

 

Eenvoudig, duidelijk en overzichtelijk 

Eén aanspreekpunt, één verantwoordelijke, één nota. Dat is het gemak, de duidelijkheid en overzichtelijkheid van Project Support. Hebt u een idee voor een reclamefolder, marketingstunt, aanbieding of campagne? Wij voeren het volledig voor u uit. Uw folder van idee (ontwerp) tot in de brievenbus (verspreiden), u hebt er geen omkijken naar. 

Snel, doelgericht en voordelig heel veel aandacht  voor uw actie, aanbieding of activiteit.

Nieuws

Meer nieuws
Nieuws 06-02-2020
 

Westerwolder Lougblad 10 jaar via Project Support

Het Westerwolder Lougblad laat inmiddels al tien jaar het drukken en verspreiden van de krant door Project Support verzorgen.
 
Lees meer
Nieuws 06-02-2020
 

Humanitas krant in Noordoost-Friesland

 Komend weekend verschijnt in Noordoost-Friesland de Humanitas Krant over de inzet van vrijwilligers voor mensen die tijdelijk een steuntje in de rug nodig hebben.
 
Lees meer
Nieuws 16-01-2020
 

Project Support sterk in krantendruk

 In de gemeente Druten is deze week de informatiekrant Kindpakket verspreid 
 
Lees meer

Onze klanten

Altijd volgens planning

Met één partij die voor u ontwerp, drukwerk en bezorging verzorgt, ligt de verantwoordelijkheid voor het halen van uw planning volledig bij ons. Wij zetten het tijdpad uit en zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt, zodat uw reclamefolders op het gewenste moment in de brievenbus liggen.

Reclamefolders via Project Support de beste besteding van uw budget!

Verrassend scherp geprijsd

Breng uw reclamefolders en huis-aan-huis campagne volledig bij ons onder en laat u verrassen door de prijs. Want alles in één hand scheelt behoorlijk in (logistieke) kosten. En dat merkt u in uw portemonnee.

 

Ik wil een offerte aanvragen 

 

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een prijsopgave ontvangen of heeft u wellicht een specifiek verzoek voor het ontwerpen, drukwerk en verpreiden van uw reclamefolders?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! U kunt ons een e-mail sturen via het contactformulier hiernaast, of door middel van de volgende contactgegevens:

 

Poolsterweg 9,
9641 MP, Veendam

+31(0)598635261

Vraag hier uw offerte aan:


Contactgegevens:

Offerte details (indien van toepassing):