Terug naar Nieuws

Website Drukkenenverspreiden.nl is online

Gepubliceerd op:
Website Drukkenenverspreiden.nl is online

De website van Drukkenenverspreiden.nl, onderdeel van Project Support BV, is deze week online gegaan. U hebt een ontwerp voor een folder of flyer en bent nog op zoek naar een drukker en verspreider? Dat kunt u nu zelf online en voor een scherpe prijs laten regelen via drukkenenverspreiden.nl

 

 

Bespaar tijd en geld door zelf online uw verspreidingsgebied samen te stellen, type en formaat van het drukwerk uit te kiezen en het verspreidmoment van uw folders of flyers aan te geven.

Drukkenenverspreiden.nl neemt na invoer het hele proces voor haar rekening en zorgt dat uw reclame-uiting op het juiste moment op de juiste plaats bij uw klanten in de bus ligt. U hebt er geen omkijken meer naar

Bent u op zoek naar drukwerk dat nog niet op de site van Drukkenenverspreiden.nl wordt aangeboden kunt u uiteraard contact opnemen met Project Support om andere mogelijkheden te bespreken.

https://www.drukkenenverspreiden.nl/

Welzijnskrant Gemeente Tynaarlo gedrukt

Welzijnskrant Gemeente Tynaarlo gedrukt
De Welzijnskrant voor de gemeente Tynaarlo wordt vanaf zaterdag bezorgd.
 

Project Support is het nieuwe jaar weer goed begonnen

Project Support is het nieuwe jaar weer goed begonnen
Project Support is het nieuwe jaar weer goed begonnen met een gevarieerde serie drukwerk in diverse formaten. Van flyers tot kranten, met en zonder verspreiding.