Terug naar Nieuws

Website Drukkenenverspreiden.nl is online

Gepubliceerd op:
Website Drukkenenverspreiden.nl is online

De website van Drukkenenverspreiden.nl, onderdeel van Project Support BV, is deze week online gegaan. U hebt een ontwerp voor een folder of flyer en bent nog op zoek naar een drukker en verspreider? Dat kunt u nu zelf online en voor een scherpe prijs laten regelen via drukkenenverspreiden.nl

 

 

Bespaar tijd en geld door zelf online uw verspreidingsgebied samen te stellen, type en formaat van het drukwerk uit te kiezen en het verspreidmoment van uw folders of flyers aan te geven.

Drukkenenverspreiden.nl neemt na invoer het hele proces voor haar rekening en zorgt dat uw reclame-uiting op het juiste moment op de juiste plaats bij uw klanten in de bus ligt. U hebt er geen omkijken meer naar

Bent u op zoek naar drukwerk dat nog niet op de site van Drukkenenverspreiden.nl wordt aangeboden kunt u uiteraard contact opnemen met Project Support om andere mogelijkheden te bespreken.

https://www.drukkenenverspreiden.nl/

Westerwolder Lougblad 10 jaar via Project Support

Westerwolder Lougblad 10 jaar via Project Support
Het Westerwolder Lougblad laat inmiddels al tien jaar het drukken en verspreiden van de krant door Project Support verzorgen.
 

Humanitas krant in Noordoost-Friesland

Humanitas krant in Noordoost-Friesland
 Komend weekend verschijnt in Noordoost-Friesland de Humanitas Krant over de inzet van vrijwilligers voor mensen die tijdelijk een steuntje in de rug nodig hebben.