Doelgroep van uw reclame campagne

Adverteer zeer gericht met uw reclamefolders. Wij bezorgen uw flyers, folders, brochures en ander drukwerk huis aan huis in de afgesproken plaatsen, regio’s, wijken en postcodegebieden. Wij verzorgen hoge kwaliteit van distributie en gerichte huis-aan-huis bezorging binnen onze eigen organisatie.

De beste besteding van uw budget

Onze concurrerende prijsstelling in huis aan huis rondbrengen van reclamefolders maakt folders verspreiden bereikbaar voor elke ondernemer. De combinatie van verspreiding met ontwerp en drukwerk van uw reclamefolders biedt schaalvoordelen, efficiencywinst en kostenbesparing in logistieke oplossingen. Daarom is Project Support de beste besteding van uw budget.

Verspreiding in Nederland en België

Rondbrengen van de reclamefolders van Project Support gebeurt binnen de eigen organisatie. Ons zusterbedrijf Santibri Axender – gevestigd in hetzelfde bedrijfspand als Project Support – is specialist in selectieve huis-aan-huis verspreidingen in heel Nederland en België. Het logistieke proces van drukkerij tot verspreider – eventueel inclusief warehousing - wordt verzorgd door ons zusterbedrijf A7 Logistics , eveneens gevestigd in hetzelfde pand als wij.

Doelgroep van uw folder campagne

Voor maximaal effect van uw folderactie is het zaak om uw reclamedrukwerk zo effectief mogelijk te verspreiden onder uw doelgroep. Wij helpen u graag bij het bepalen van uw doelgroep, onder meer uw verzorgingsgebied en desgewenst gerichte verspreiding op demografische eigenschappen. Is uw product of dienst bijvoorbeeld gericht op woningeigenaren, dan verspreiden wij niet in straten of wijken met louter huurwoningen. Ook daarmee kunt u veel besparen. Wij adviseren u graag.

Kwaliteit van bezorging

De kwaliteit van bezorging is hoog. Vanwege de verspreiding van vrijwel alle weekbladen in de provincie Groningen en delen van Drenthe is onze organisatie ingericht op wekelijkse monitoring van kwaliteit van verspreidingen. Dit gebeurt door onze eigen afdeling Kwaliteit. Deze afdeling verzorgt ook de wekelijkse update van alle bezorgaantallen: nieuwbouw, leegstand en veranderingen in stickers op brievenbussen.

 

Wilt u meer informatie over het verspreiden van uw drukwerk?
Vraag vrijblijvend advies aan.

Vrijblijvend advies aanvragen

Online offerte aanvragen ?

Klik hier voor meer informatie

Contactgegevens

Project Support BV
Poolsterweg 9
9641 MP, Veendam
Tel: +31(0)598635261
Fax: +31(0)598634583
E-mail: info@projectsupportbv.nl

Vraag hier uw offerte aan:


Contactgegevens:

Offerte details (indien van toepassing):