Van idee tot ontwerp van uw reclamefolder

Uw idee voor een reclamefolder of campagne vertalen wij in een passend ontwerp. Wij weten uit ervaring met vormgeven hoe uw folder of flyer extra opvalt bij uw doelgroep, binnen de mogelijkheden van betaalbaal drukwerk en mogelijkheden van verspreiding. Wij gaan pas drukken als u tevreden bent over het ontwerp.

Onze grafisch vormgever verwerkt uw idee en huisstijl tot een opvallend, aansprekend en herkenbaar ontwerp voor uw folder. U levert de informatie en foto’s, wij doen de rest. En wilt u (ook) een Duitse variant voor verspreiding in de grensregio, dan maken wij hiervoor ook graag een aansprekend ontwerp voor uw doelgroep in Duitsland.

Uw planning, onze deadlines

Onze grafisch vormgever kent het proces van foldercampagnes. Hij is een van de partijen in het proces die het belang van het halen van deadlines kent, zodat het hele proces van vormgeving volgens planning verloopt.

Voor al uw ontwerpen

Vindt u het handig om al uw ontwerpen, layout en design uit handen te geven aan één grafisch vormgever, dan kan dat bij Project Support. Wij verzorgen uw hele huisstijl, ook als u niet direct een reclamefolder wilt verspreiden. U kunt bij ons terecht voor ontwerpen van:

  • logo
  • huisstijl
  • briefpapier
  • folders
  • flyers
  • kranten

 

Wilt u meer informatie over het ontwerpen van uw drukwerk of huisstijl?
Vraag vrijblijvend advies aan.

Vrijblijvend advies aanvragen

Online offerte aanvragen ?

Klik hier voor meer informatie

Contactgegevens

Project Support BV
Poolsterweg 9
9641 MP, Veendam
Tel: +31(0)598635261
Fax: +31(0)598634583
E-mail: info@projectsupportbv.nl

Vraag hier uw offerte aan:


Contactgegevens:

Offerte details (indien van toepassing):